Results 1 to 7 of 7

Thread: Omni Slide Menu (bartext: to image

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Omni Slide Menu (bartext: to image

    1) Script Title: Omni Slide Menu


    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...lide/index.htm

    3) Describe problem: (bartext:'MY MENU', // bar text (the vertical cell) use text or img tag )


    Hello,

    i will like to know Image cod for (bartext:'MY MENU',



    Thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Cebu City Philippines
    Posts
    1,160
    Thanks
    17
    Thanked 277 Times in 275 Posts

    Default

    You need to replace highlighted:
    Code:
    bartext:'MY MENU',       // bar text (the vertical cell) use text or img tag
    ...with img tag instead:
    Code:
    bartext:'<img src="myimage.jpg" alt="My Menu">'
    Learn how to code at 02geek

    The more you learn, the more you'll realize there's much more to learn
    Ray.ph!

  3. The Following User Says Thank You to rangana For This Useful Post:

    kani (10-30-2008)

  4. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4,168
    Thanks
    28
    Thanked 628 Times in 624 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    Do you want a background for that part, or just an image in there like Ragana gives the answer to above? If you want the background it would be a different solution then the one that Ragana gives.
    Jeremy | jfein.net

  5. The Following User Says Thank You to Nile For This Useful Post:

    kani (10-30-2008)

  6. #4
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Hi again,

    First: Thank you,
    I have another problem, pink border

    why pink border,
    Could you please help me?

    ["<img src='banner.jpg' alt='myimage'>", "http://www.dynamicdrive.com/", "_new", 1, "no"],

  7. #5
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    3
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I have new found problem,

  8. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Cebu City Philippines
    Posts
    1,160
    Thanks
    17
    Thanked 277 Times in 275 Posts

    Default

    The border is created when you place an image inside an anchor tags.

    The fix is by removing the border, or setting a different one:
    Code:
    ["<img src='banner.jpg' alt='myimage' style='border:0px;'>", "http://www.dynamicdrive.com/", "_new", 1, "no"],
    Learn how to code at 02geek

    The more you learn, the more you'll realize there's much more to learn
    Ray.ph!

  9. #7
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4,168
    Thanks
    28
    Thanked 628 Times in 624 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by kani View Post
    I have new found problem,
    What is your new problem?
    Jeremy | jfein.net

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •