Advanced Search

Results 1 to 3 of 3

Thread: Strange, strange issue

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Strange, strange issue

    I have purchased a template from a reputable seller of same. I test both in explorer and firefox. Here are the issues:
    1. In a js file, I substitute a .gif for a .jpg file; it displays in firefox, not in explorer.
    2. I copy one template (page), giving it another name. When executing a js menu script, firefox will load the new page, explorer will not.
    3. Looking at the properties of the files, I see the message "might have come from another computer, would you like to unblock". I did that, then explorer will not display the page, but firefox does.

    Absolutely frustrated, any one have ideas?
    Thanks in advance.
    Bob

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Currently: New York/Philadelphia
    Posts
    2,735
    Thanks
    3
    Thanked 519 Times in 507 Posts

    Default

    Do you have a link to your page?
    If you haven't yet put it online, try doing so. It might be some sort of security error that's local to your computer. Putting it online might cure the problem all together.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    it is a development site, so not a host as yet.....will try your suggestion on another site using a different folder....Thanks....do you have any idea what the security issue could be?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •