Results 1 to 2 of 2

Thread: HELP ! ! ! Safari / iframe trouble

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Post HELP ! ! ! Safari / iframe trouble

    1) Script Title:

    SAFARI vs C motion gallery II vs i frames

    2) Script URL (on DD):

    http://www.dynamicdrive.com/dynamici...ongallery2.htm


    3) Describe problem:

    I have used the c-motion script to create a scrolling wheel down the side of my page and linked each image to it's individual page, which loads up in an i-frame as the pages content. This works fine in mozilla/ie/opera but doesnt seem to work in safari.

    i think the problem is safari and i frames but i dont know...

    has anyone had a similar problem??

    any help would be much appreciated.

    thanks

    John Kinsella

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    What version of Safari are toy using? I have Safari 3 Win. I've never heard of anything like this. From what you say, it is just an ordinary iframe, you don't have the gallery in the iframe right? I just tested an ordinary iframe in my Safari, worked fine.

    Please post a link to the page on your site that contains the problematic code so we can check it out.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •