Results 1 to 4 of 4

Thread: Doctype messing up my site

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    49
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Doctype messing up my site

    Basic question here. I have a site I'm editing. Every time I try to ad a doctype to each page. (there Isn't one now) it messes some items up. Mostly CSS stuff.

    Any ideas? I use dreamweaver

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Currently: New York/Philadelphia
    Posts
    2,735
    Thanks
    3
    Thanked 519 Times in 507 Posts

    Default

    I can think of two obvious reasons...

    1) You're using the wrong doctype.
    2) You're using non-standards compliant code that breaks in standards mode

    It's hard to know without viewing the site in question.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    49
    Thanks
    10
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Working. Thanks

  4. #4
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    just north of Boston, MA
    Posts
    1,806
    Thanks
    13
    Thanked 72 Times in 72 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Defender90 View Post
    Basic question here. I have a site I'm editing. Every time I try to ad a doctype to each page. (there Isn't one now) it messes some items up. Mostly CSS stuff.

    Any ideas? I use dreamweaver
    in the future can you please provide us more information. saying my site is broken but not explaining or better yet giving us an example of your code (url or post here) will not enable us to help you solve your problem

    Working. Thanks
    glad to see you found the error

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •