Advanced Search

Results 1 to 4 of 4

Thread: content below navbar disappearing

  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question content below navbar disappearing

    I have a web page set up (themaycocks(dot)com) where the nav bar is on the left & the content is floated to the right. In IE6, you cannot see anything in the content div below where the navbar stops. For instance, the navbar ends ~300 pixels from the top of the page - when users hover the mouse over the buttons of the navbar (with the exception of the home button), the screen rolls up & only shows the navbar, ~300 pixels of the top of the content & nothing else, but when the user hovers the mouse over the home button, the entire page reappears. Weird! (see code 1)

    This only happens in IE6 - I don't have this issue in IE7 or Firefox. What do you think?

    When I extend the navbar to make it longer by placing line breaks before the closing navbar div, you can see more of the page - see Code 2.

    Code 1:
    <div id="navBar">
    <div id="sectionLinks" class="feature">
    <ul>
    <li><a href="somelink">Home</a></li>
    <li><a href="somelink">Family</a></li>
    <li><a href="somelink">Wedding Party</a></li>
    <li><a href="somelink">Photo Gallery</a></li>
    <li><a href="somelink">Wedding News</a></li>
    <li><a href="somelink">Honeymoon</a></li>
    <li><a href="somelink">Traveling Guests</a></li>
    <li><a href="somelink">RSVP</a></li>
    </ul>
    </div>
    </div>

    Code 2:
    <div id="navBar">
    <div id="sectionLinks" class="feature">
    <ul>
    <li><a href="somelink">Home</a></li>
    <li><a href="somelink">Family</a></li>
    <li><a href="somelink">Wedding Party</a></li>
    <li><a href="somelink">Photo Gallery</a></li>
    <li><a href="somelink">Wedding News</a></li>
    <li><a href="somelink">Honeymoon</a></li>
    <li><a href="somelink">Traveling Guests</a></li>
    <li><a href="somelink">RSVP</a></li>
    </ul>
    </div>
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    <br />
    </div>

  2. #2
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    22
    Thanks
    2
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default

    I am not seeing an issue here... I am hovering over all of the buttons and not having any display errors in IE6 or FF.

    FF

    IE6

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    You have to go to one of the subpages to see the issue.
    Compare http://www.themaycocks.com/index_files/photo.htm (code 1) to http://www.themaycocks.com/index_files/rsvp.htm (code 2).

    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I was referred to the following link to solve the issue: http://positioniseverything.net/expl...uillotine.html

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •