Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem running scripts

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Problem running scripts

    I have no idea where my post went BUT it's not here.

    My problem is that I have a web site that I am re-vamping with Dynamic Drive scripts in it. I did not make the site. I have redesigned the index page and when I post it for viewing the scripts do not work. I have included all of the .js and .ccs files into the folder with the new index. When I open the page on my local computer it works perfectly. When it is on the server it doesn't. As I am really new to this, (i.e. my posting that wasn't there) I am not sure what to include in this posting, or if I should be at a completely different forum for web page problems.

    As I am on dial up I can only check responses intermittently. I will check back as the day progresses for what else I might need to include in my posting.
    Last edited by d_weaver; 05-09-2008 at 04:26 PM. Reason: My post did not appear.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    St. George, UT
    Posts
    2,769
    Thanks
    3
    Thanked 157 Times in 155 Posts

    Default

    Warning: Please include a link to the DD script in question in your post. See this thread for the proper posting format when asking a question.


    Also, please post a link to your problem page.
    "Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989
    TheUnlimitedHost | The Testing Site | Southern Utah Web Hosting and Design

  3. The Following User Says Thank You to thetestingsite For This Useful Post:

    d_weaver (05-10-2008)

  4. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    11
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    The site is spaef.com. The revamp is spaef.com/site. I could not this thread earlier to day so I also posted a second thread with a bit more detail, i.e. the script that was being used, that is under "a failure to comprehend"

    I seem to be a complete moron with this posting business.

    Derek

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •