Results 1 to 7 of 7

Thread: scrolling images and multiple.gif images

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default scrolling images and multiple.gif images

    1. I saw this SideBar1.gif in one of the sites I visited. When I started analyzing the .gif, I got marveled about the packing of multiple images in this single .gif. Please how did the designer achieve this? I mean the compressing of the multiple images that make up this single .gif. I got it from http://www.estate-services.ca/AboutUs.htm

    2. I need a javascript code that I can add in my tab say SERVICES so that its drop down button will be behaving like that of this site www.weethet.nl. Click any of the buttons by your left to see what I mean. Please I am a beginner

    3. Secondly how can I insert that scrolling on the second bar after the heading on the same site

  2. #2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4,168
    Thanks
    28
    Thanked 628 Times in 624 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    From what I understand with problem #1 you wanna know how to make an animated gif?
    Jeremy | jfein.net

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I want to know how to achieve the left side button behavior of the second question

  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4,168
    Thanks
    28
    Thanked 628 Times in 624 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    Well, wouldn't this be the right page to explain it?:
    http://www.weethet.nl/english/welcome.php
    Does this help you?
    http://www.dynamicdrive.com/dynamici...ordionmenu.htm
    Jeremy | jfein.net

  5. #5
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Two different codes

    I have a problem. If I have two or three javascript codes and each is supposed to be inserted at the head region of my html, how do I combine both of the scrips in the head region.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    25
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    You dont have to.
    You can have as many scripts in the head region as you want- or anywhere else if i anwserd your question correctly

  7. #7
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default vertical shift button

    I need codes to achieve this type of vertical shift button at the left of this website http://www.weethet.nl/english/welcome.php. For instance click on ''GSM / PDAs'', you will notice sub shifts to get(Compaq iPAQ,PalmPilot,Mobile phones) options. When you click on any of these three options you have a further verticaal shift. I need some codes to achieve this.
    Thanks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •