Results 1 to 3 of 3

Thread: Tab content not working properly

  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    11
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Tab content not working properly

    I am trying to use tab content v2. For some reason, When I click on the first tab from left, I see tab's assigned content but when I click on other tabs, I dont get contents. Could someone help me solving this issue?

    Check the codes at:
    http://www.pearl.ru/isdunyasi/test.asp

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,140
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    The link appears to be broken.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    116
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by yeniuye View Post
    I am trying to use tab content v2. For some reason, When I click on the first tab from left, I see tab's assigned content but when I click on other tabs, I dont get contents. Could someone help me solving this issue?

    Check the codes at:
    http://www.pearl.ru/isdunyasi/test.asp
    Hi unless we can see the page we cant realy help you.

    But most problems with this script arise from not giving each tab a unique id and also not giving the DIV content area's corresponding id's to each tab.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •