Results 1 to 3 of 3

Thread: lightbox v2 - dimming background problem

  1. #1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    i used the lightbox v2 from http://www.dynamicdrive.com/dynamici...box2/index.htm.

    the only thing i changed was the directory. it works fine but when it loads it doesn't dim the entire page. the bottom is cutoff. please see my site: http://jrod.awardspace.com/prod3.html

    1) Script Title: LIGHTBOX V2

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...box2/index.htm

    3) Describe problem: it doesn't dim the entire page when it loads. the bottom part of the page is not dimmed. please see my webpage at:

    http://jrod.awardspace.com/prod3.html

    i appreciate all the hepl!!!
    Last edited by jscheuer1; 11-16-2007 at 05:37 AM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    21
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    by the way, i added the css in the html... hopefully, you guys can figure it out what's going on.

    i didn't make any changes in the lightbox code.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    56
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I just tested it here on Firefox and it works perfectly. This error you describe happens only on IE, I guess.
    I'd say the problem is related to how IE shows paddings/margins relating to the height of the page, but I'm not sure. I find the whole code a bit confusing.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •