Results 1 to 4 of 4

Thread: Behaviors doesn't show

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    116
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Behaviors doesn't show

    Hi Guys,

    I created a behavior on my page (mouseover). It works nicely when i veiw it on my hard disk. but once i load it on the server i can't see it!

    Any suggestions as to what might be wrong?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    St. George, UT
    Posts
    2,769
    Thanks
    3
    Thanked 157 Times in 155 Posts

    Default

    We would need to see a link to your problem page.
    "Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989
    TheUnlimitedHost | The Testing Site | Southern Utah Web Hosting and Design

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    116
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    http://www.elsema.com/


    There is a timeline image on the top right hand side which has a simple popup menu which says Product Development timeline.

    I know there are other ways to get it but i just what to know why it is not working?

    Thanks in advance

  4. #4
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    12,164
    Thanks
    265
    Thanked 690 Times in 678 Posts

    Default

    Please post in the correct forum.
    See this thread for information:
    http://www.dynamicdrive.com/forums/s...ad.php?t=24866
    This thread has been moved.
    Daniel - Freelance Web Design | <?php?> | <html>| espa˝ol | Deutsch | italiano | portuguŕs | catalÓ | un peu de franšais | some knowledge of several other languages: I can sometimes help translate here on DD | Linguistics Forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •