Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 43

Thread: Setting Up A My SQL Database

  1. #11
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    429
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    even after clicking the link PHPmyadmin, u dont see something like the attached file?
    Please don't mind me. I am just posting a lot of nonsense.

  2. #12
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The stage
    Posts
    568
    Thanks
    23
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Default

    no i don't I see something like this

  3. #13
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    429
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok... try to re-install wamp5 or better yet download again the wamp5 package
    Please don't mind me. I am just posting a lot of nonsense.

  4. #14
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The stage
    Posts
    568
    Thanks
    23
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Default

    I have done that many times... but i will yet again, try again lol...

  5. #15
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    429
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    please check if u got httpd.exe and mysqld-nt.exe installed.
    Please don't mind me. I am just posting a lot of nonsense.

  6. #16
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The stage
    Posts
    568
    Thanks
    23
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Default

    mysql-nt.exe at 956kb, no change for 2 minutes
    httpd.exe there is 2 versions running and i accidently deleted the lesser one... woops!
    i tried to install via wamp but it isn't working... i can't reach localhost...
    I'm gonna re-download and reinstall...

  7. #17
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    429
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok... make sure to restart ur computer after installing the wamp5 and tick the "Launch Wamp5 as a service" thingie...
    Please don't mind me. I am just posting a lot of nonsense.

  8. #18
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The stage
    Posts
    568
    Thanks
    23
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Default

    Launch Wamp5 as a Service????
    where is that???

  9. #19
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    429
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    i forgot where it is, actually...

    but if u dont see it, then forget about it then...
    Please don't mind me. I am just posting a lot of nonsense.

  10. #20
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    The stage
    Posts
    568
    Thanks
    23
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    Default

    k... i installed, restarted my computer and what do I do now...

    *P.S* i have already checked phpMyadmin and its now saying
    Code:
    Cannot start session without errors, please check errors given in your PHP and/or webserver log file and configure your PHP installation properly.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •