Results 1 to 4 of 4

Thread: Firefox Virtual Pagination sometimes issue

  1. #1
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MN, USA
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Question Firefox Virtual Pagination sometimes issue

    1) Script Title: Virtual Pagination

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...pagination.htm

    3) Describe problem: In Firefox sometime my pages are not displaying. Here is a screen shot http://www.vensland.com/ew/firefox_issue.jpg there should be a list if links which were generated from an XML data source in the boxed area of the page. This doesn't happen with IE, and if you click hte link again for the page in FireFox it loads fine. I posted a message on the Expression Web boards which is the tool I am using to generate my XML and XSL files, they suggested that it was an AJAX issue.

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    9,889
    Thanks
    3
    Thanked 964 Times in 953 Posts
    Blog Entries
    15

    Default

    How are you using Ajax with the virtual pagination script? A link to the problem page may help.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MN, USA
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    DOH! Here is the site http://www.read-how.com

    Then click on any of the links on the left hand nav bar, except home and blog. Then click on any of the sub categories. Just keep clicking on new sub categories from within FireFox until you hit a blank page and that is the problem. If you click the sub page link again it will display fro that point forward.

    Thanks!

  4. #4
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MN, USA
    Posts
    18
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I just noticed something else tht might be related to the issue. As I click through these sub pages using FireFox the loading image swirl gif isn't displaying. However, once I have loaded that sub category page if i click on it again the gif then does display.

    Is that possibly the issue for FireFox?

    Thanks!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •