Results 1 to 5 of 5

Thread: ~Desperate HELP needed - MS Frontpage!~

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    England
    Posts
    41
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default ~Desperate HELP needed - MS Frontpage!~

    I have found the following code on the Dynamic Drive website, and I need it for my website.

    <div id="ddtabs1" class="basictab">
    <ul>
    <li><a href="http://www.dynamicdrive.com" rel="sc1">Home</a></li>
    <li><a href="http://www.dynamicdrive.com/new.htm" rel="sc2">DHTML</a></li>
    <li><a href="http://www.dynamicdrive.com/style/" rel="sc3">CSS</a></li>
    <li><a href="http://www.dynamicdrive.com/forums/">Forums</a></li>
    <li><a href="http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/">Gif Optimizer</a></li>
    </ul>
    </div>

    However, when I copy and paste this exact code into MS Frontpage, it comes out like this;

    &lt;div <B><FONT color=#ff0000>id="ddtabs1"</FONT></B>
    class="basictab"&gt;<BR>&lt;ul&gt;<BR>&lt;li&gt;&lt;a
    href="http://www.dynamicdrive.com" <FONT
    color=#ff0000>rel="sc1"</FONT>&gt;Home&lt;/a&gt;&lt;/li&gt;<BR>&lt;li&gt;&lt;a
    href="http://www.dynamicdrive.com/new.htm" <FONT
    color=#ff0000>rel="sc2"</FONT>&gt;DHTML&lt;/a&gt;&lt;/li&gt;<BR>&lt;li&gt;&lt;a
    href="http://www.dynamicdrive.com/style/" <FONT
    color=#ff0000>rel="sc3"</FONT>&gt;CSS&lt;/a&gt;&lt;/li&gt;<BR>&lt;li&gt;&lt;a
    href="http://www.dynamicdrive.com/forums/"&gt;Forums&lt;/a&gt;&lt;/li&gt;<BR>&lt;li&gt;&lt;a
    href="http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/"&gt;Gif
    Optimizer&lt;/a&gt;&lt;/li&gt;<BR>&lt;/ul&gt;<BR>&lt;/div&gt;

    Is this something to do with the encoding or something? Please help!

    Thank you.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    25
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    OK, I have had this problem before....all you got do is.....type it all in manually......that worked for me...print it out or something...get it in front of you....and just type it out manually...fastest thing to do i think...because Frontpage does that for me too....


    FleetAdmiralO
    Giant Gnome Productions

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    England
    Posts
    41
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    OK, thanks- I'll do that if it has to come to that =(
    The problem is when it comes to really long codes...

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    California
    Posts
    177
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Actually there's an easier work around. You need to copy the code into notepad. Then copy it into the HTML in frontpage. You will eliminate the goofy code you get from copying something from a webpage.

    Post a link to your page also so we can take a peek. I'm using frontpage, but I'm not just using it for the HTML editor, and to upload the site.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    England
    Posts
    41
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks for that! So simple and I never tried it!

    My website is http://runescapeswlds.bravehost.com.

    If you don't play RuneScape, it won't mean much lol =)

    Anyway, see what you think, design issues, etc.

    MrRSMan.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •