Results 1 to 3 of 3

Thread: I Frame Link error (this time from a slide-in menu)

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default I Frame Link error (this time from a slide-in menu)

    Got some GREAT code from Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/dynamici...lideinmenu.htm

    but I'm trying to write in a link from the slide menu that loads the required page into an "I Frame"

    I've got the hang of the "target=framename" thing, but I'm unsure of the punctuation.

    I've written sitems[1]=["Properties", "prop.htm", target="frame"] but it still won't work.

    Maybe there's an extra comma or parenthesis somewhere?

    Thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    英国
    Posts
    11,878
    Thanks
    1
    Thanked 180 Times in 172 Posts
    Blog Entries
    2

    Default

    You've put it in the wrong place. It goes here:
    Code:
    var target="frame"
    Twey | I understand English | 日本語が分かります | mi jimpe fi le jbobau | mi esperanton komprenas | je comprends franšais | entiendo espa˝ol | t˘i Ýt hiểu tiếng Việt | ich verstehe ein bisschen Deutsch | beware XHTML | common coding mistakes | tutorials | various stuff | argh PHP!

  3. #3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Twey View Post
    You've put it in the wrong place. It goes here:
    Code:
    var target="frame"
    very many thanks.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •