Results 1 to 3 of 3

Thread: Trying to pass HTML 4.01 validation with Marquee II script

  1. #1
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Trying to pass HTML 4.01 validation with Marquee II script

    I have been trying to validate my new site layout using WC3 Validator,but I am having a problem passing due to the "Cross Browser marquee II script". For some odd reason its showing all of my links in the marquee as errors. Along with some div tags. The validator thinks that these close tags are not needed when they are. I relize its probably some little missing quotation or somthing somewhere, but I haven't been able to find it. The page that I am having the problems with is HERE. Any help would be apperciated...

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    UK
    Posts
    2,358
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by ToeBee
    I have been trying to validate my new site layout using WC3 Validator,but I am having a problem passing due to the "Cross Browser marquee II script". For some odd reason its showing all of my links in the marquee as errors.
    Read the error message again. It provides a link to an explanation.

    Mike

  3. #3
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks can't believe I missed that.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •