Results 1 to 8 of 8

Thread: Photo Album script v2.0

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Photo Album script v2.0

    1) Script Title: Photo Album script v2.0

    2) Script URL (on DD):
    http://www.dynamicdrive.com/dynamici...photoalbum.htm

    3) Describe problem: How do you change the color of image title below the gallery preview? Is it a css fix.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,143
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    Well yes it is. Inside the default CSS for the script:

    Code:
    .photogallery{ /*CSS for TABLE containing a photo album*/
    color: red;
    }
    The code in red is new, and should give your image titles a red color.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default title color

    I tried placing the new code in the css file (external), and it didn't change the text color. If it helps, it is the "opt_image_title" that I am attempting to change.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,143
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    It should- I just tested it to confirm. Did you make any changes of your own to the CSS file that may have altered its structure? Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default My site

    http://www.troyfinney.com/2007/gallery.htm

    I have uploaded the site. My css is external, and there are a few other css files referenced as well. I was wondering if there was a conflict myself.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    The only alterations I made to the css were to place it in an eternal file, and changed a few minor attributes (Color, Font Size) but nothing to the structure.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,143
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    I see the problem now. Your CSS for the gallery is in fact defined incorrectly:

    http://www.troyfinney.com/2007/css/gallery.css

    The opening and closing:

    <style type="text/css">

    </style>

    tags shouldn't be there, as in any external CSS file.

    On an unrelated note, one of the JavaScripts on your page is throwing a JS error. The message is "menuModal2 is not defined". If you turn on JS debugging in IE, you can see the error popping up.

    BTW, please note that your page is currently in violation of our usage terms, since the credit notice doesn't appear inline on the page. Please reinstate the credit notice:

  8. #8
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Thanks

    Thanks so much for your help! I updated the code, and added the Dynamic Drive tag.

    http://www.troyfinney.com/2007/gallery.htm

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •