Results 1 to 3 of 3

Thread: Ajax tabs - internal links fail after #default used

  1. #1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Ajax tabs - internal links fail after #default used

    1) Script Title:
    Ajax Tabs Content script

    2) Script URL (on DD):
    http://www.dynamicdrive.com/dynamici...axtabscontent/

    3) Describe problem:

    Hi guys, working with the ajax tabs, and I'm loading some default content into my div which contains another list of targets for the ajaxcontentarea. This all works fine until I click home (#default) then the links inside the ajaxcontentarea no longer load in the div, they just load the page as if javascript was turned off.

    I think Im needing to call the script again when I use the #default link, but Im a bit lost as to where to do this.

    Link: http://haveabrew.com/gds/

    To replicate:

    Click on a news item (right column, Read more..)
    Click "< back"
    Click on a news item (works fine)
    Click "Home" (main nav bar)
    Click on a news item (fails)

    Cheers for the help!
    Graham

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    please, anyone had this issue before?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    nevermind, got it sorted

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •