Results 1 to 5 of 5

Thread: Cmotion Script help -- javascript not loading??

  1. #1
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Arrow Cmotion Script help -- javascript not loading??

    1) Script Title: Cmotion Gallery Script

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...iongallery.htm

    3) Describe problem: I have installed the script on this page and for some reason it's not working. I can tell that the stylesheet is loading but it doesn't seem to loading the javascript file, I did upload the js file into the same directory as the page. Any help would be appreciated -- thanks!

    (this page opens in an iframe if that makes a difference. view the full site here. and click on "history".

    again, thanks.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    Take this script:

    Code:
    <script>
    
    // (C) 2000 www.CodeLifter.com
    // http://www.codelifter.com
    // Free for all users, but leave in this  header
    
    if (parent.location.href == self.location.href){
        // change the url below to the url of the
        // frameset page...
        window.location.href = 'index.html'
    }
    
    </script>
    off of historycontent.htm and we'll talk.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  3. #3
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Okay, I removed it

    lets talk... (please)

  4. #4
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    Sorry, my mistake. I thought the script was in that iframe. However, that code, to be effective, should load history.htm, not index.htm. Anyways, that has nothing to do with the problem with your script. It is this style:

    Code:
    <style type="text/css">td img {display: block;}</style>
    That is messing it up. You can either remove it (which may mess other things up on your page or may not) or add this style:

    Code:
    <style type="text/css">
    #motioncontainer img {
    display:inline;
    }
    </style>
    Last edited by jscheuer1; 05-25-2007 at 02:20 AM. Reason: spelling, punctuation
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  5. #5
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks so much for your help -- that fixed it

    now that I can see all the images -- I have to do some cleaning up in PS.

    Thanks again (great script by the way)

    M

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •