Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Move 2 Scrollbars

  1. #1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Move 2 Scrollbars

    Hi... Well the problem is that i have 2 divs in my page... and one have 1 horzizontal scrollbar adn the other one have another horizontal scroll bar.. and want that if i move one scroll bar the other one move in the same time... i dont know if this is posible but if anyone can help i will be really gratefull.

    THanks.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    Sydney, Australia - Near the coast.
    Posts
    1,995
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Default

    Your script doesn't work on FireFox.
    Peter - alotofstuffhere[dot]com - Email Me - Donate via PayPal - Got spare hardware? Donate 'em to me :) Just send me a PM.
    Currently: enjoying the early holidays :)
    Read before posting: FAQ | What you CAN'T do with JavaScript | Form Rules | Thread Title Naming Guide

  4. #4
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    St. George, UT
    Posts
    2,769
    Thanks
    3
    Thanked 157 Times in 155 Posts

    Default

    Works for me on FF 2.0.0.1(Win XP pro and Vista).

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    Sydney, Australia - Near the coast.
    Posts
    1,995
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Default

    When I scroll down, it jumps up again.
    Peter - alotofstuffhere[dot]com - Email Me - Donate via PayPal - Got spare hardware? Donate 'em to me :) Just send me a PM.
    Currently: enjoying the early holidays :)
    Read before posting: FAQ | What you CAN'T do with JavaScript | Form Rules | Thread Title Naming Guide

  6. #6
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    St. George, UT
    Posts
    2,769
    Thanks
    3
    Thanked 157 Times in 155 Posts

    Default

    Which version of FF are you using, and what OS are you on? I have just tried it on IE6, IE7, FF 2.0.0.1, FF 1.5 (?) on Windows XP Home and Pro, as well as FF 2.0.0.1 and IE7 on Windows Vista Business; and it works as expected.

  7. #7
    Join Date
    May 2006
    Location
    Sydney, Australia - Near the coast.
    Posts
    1,995
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Default

    Windows XP Professional, FF 2.0.0.1
    Peter - alotofstuffhere[dot]com - Email Me - Donate via PayPal - Got spare hardware? Donate 'em to me :) Just send me a PM.
    Currently: enjoying the early holidays :)
    Read before posting: FAQ | What you CAN'T do with JavaScript | Form Rules | Thread Title Naming Guide

  8. #8
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SE PA USA
    Posts
    30,495
    Thanks
    82
    Thanked 3,449 Times in 3,410 Posts
    Blog Entries
    12

    Default

    Quote Originally Posted by tech_support View Post
    Your script doesn't work on FireFox.
    Quote Originally Posted by thetestingsite View Post
    Works for me on FF 2.0.0.1(Win XP pro and Vista).
    Quote Originally Posted by thetestingsite View Post
    Which version of FF are you using, and what OS are you on?
    Quote Originally Posted by tech_support View Post
    Windows XP Professional, FF 2.0.0.1
    I wrote this thing and tested (as far as FF goes) only in FF 1.5.0.9 xp media edition - However, it appears that thetestingsite finds no problem in FF 2.0.0.1 while tech_support does, both folks testing under xp pro. Since you are both using identical versions and OS to test, did either of you modify the script or markup at all?

    If not, it may be a setting in FF. One other thought, the server where this is hosted is not always the most reliable or fast though, usually it is pretty good, at least lately. I'd try refreshing and/or running it locally to see if that takes care of the problem for you tech_support.
    - John
    ________________________

    Show Additional Thanks: International Rescue Committee - Donate or: The Ocean Conservancy - Donate or: PayPal - Donate

  9. #9
    Join Date
    May 2006
    Location
    Sydney, Australia - Near the coast.
    Posts
    1,995
    Thanks
    0
    Thanked 8 Times in 7 Posts

    Default

    Strange.... it works now. (Though I did just update FF to 2.0.0.2)
    Peter - alotofstuffhere[dot]com - Email Me - Donate via PayPal - Got spare hardware? Donate 'em to me :) Just send me a PM.
    Currently: enjoying the early holidays :)
    Read before posting: FAQ | What you CAN'T do with JavaScript | Form Rules | Thread Title Naming Guide

  10. #10
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    St. George, UT
    Posts
    2,769
    Thanks
    3
    Thanked 157 Times in 155 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by jscheuer1 View Post
    did either of you modify the script or markup at all?
    I didn't mess with any of the code. All I did was click on the link that you had posted, and it worked as expected. Not sure what setting in FF would cause this to not work for tech_support. Perhaps, he could also try clearing the cache in the browser just as a precaution. Other than that, no clue.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •