Results 1 to 5 of 5

Thread: PLEASE help me with the AnyLink Dropdown Menu!

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy PLEASE help me with the AnyLink Dropdown Menu!

    It worked fine at first, but when I tried to add more menus, it no longer worked! I need four of them, not two!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hiya - please post your code or preferably, a link to the problematic page.

    cr3ative
    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default here

    www.starlingpacific.tk

    it is in the left menu frame

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    7
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    *bump*

  5. #5
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Try reimplementing the code, it looks rather in a confused state.

    Also, try hosting away from geocities - the built in scripts might be conflicting.

    cr3ative
    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •