Advanced Search

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: Some reasons to not use FrontPage

  1. #11
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    英国
    Posts
    11,878
    Thanks
    1
    Thanked 180 Times in 172 Posts
    Blog Entries
    2

    Default

    In the software world, yes, I agree completely
    Ah, I'd forgotten about those. I've still yet to see one that can mangle a good page design better than FrontPage, though.
    (spelling?).
    Correct.
    Twey | I understand English | 日本語が分かります | mi jimpe fi le jbobau | mi esperanton komprenas | je comprends franšais | entiendo espa˝ol | t˘i Ýt hiểu tiếng Việt | ich verstehe ein bisschen Deutsch | beware XHTML | common coding mistakes | tutorials | various stuff | argh PHP!

  2. #12
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    英国
    Posts
    11,878
    Thanks
    1
    Thanked 180 Times in 172 Posts
    Blog Entries
    2

    Default

    It appears we were all wrong. FrontPage is actually awesome.

    This page says so.
    Twey | I understand English | 日本語が分かります | mi jimpe fi le jbobau | mi esperanton komprenas | je comprends franšais | entiendo espa˝ol | t˘i Ýt hiểu tiếng Việt | ich verstehe ein bisschen Deutsch | beware XHTML | common coding mistakes | tutorials | various stuff | argh PHP!

  3. #13
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Other Side of My Monitor
    Posts
    3,486
    Thanks
    5
    Thanked 105 Times in 104 Posts
    Blog Entries
    1

    Default



    That's it, I am going to go install FP '03 right now!
    {CWoT - Riddle } {OSTU - Psycho} {Invasion - Team}
    Follow Me on Twitter: @Negative_Chaos
    PHP Code:
    $result mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
    echo 
    $result

  4. #14
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Canada
    Posts
    2,581
    Thanks
    13
    Thanked 28 Times in 28 Posts

    Default

    I AM against the designer view for FP, but I use the developer's (coding) view for FP:
    http://oriosisedge.infinites.net/images/scrn.jpg << Copy it into your URL bar, the link is messing up
    (I know... weird link, it's my "image" hosting FTP, seeings funpic doesn't allow more then 15 megs or something)
    - Mike

  5. #15
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    英国
    Posts
    11,878
    Thanks
    1
    Thanked 180 Times in 172 Posts
    Blog Entries
    2

    Default

    Er... a logo?
    Twey | I understand English | 日本語が分かります | mi jimpe fi le jbobau | mi esperanton komprenas | je comprends franšais | entiendo espa˝ol | t˘i Ýt hiểu tiếng Việt | ich verstehe ein bisschen Deutsch | beware XHTML | common coding mistakes | tutorials | various stuff | argh PHP!

  6. #16
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Canada
    Posts
    2,581
    Thanks
    13
    Thanked 28 Times in 28 Posts

    Default

    I know... It's freewebhosting.com putting their own stuff on there.
    Try this:
    http://prophp.mburt.org/images/scrn.jpg
    - Mike

  7. #17
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Canada
    Posts
    2,581
    Thanks
    13
    Thanked 28 Times in 28 Posts

  8. #18
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    英国
    Posts
    11,878
    Thanks
    1
    Thanked 180 Times in 172 Posts
    Blog Entries
    2

    Default

    What's it actually doing for you, other than line numbers?
    Twey | I understand English | 日本語が分かります | mi jimpe fi le jbobau | mi esperanton komprenas | je comprends franšais | entiendo espa˝ol | t˘i Ýt hiểu tiếng Việt | ich verstehe ein bisschen Deutsch | beware XHTML | common coding mistakes | tutorials | various stuff | argh PHP!

  9. #19
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Canada
    Posts
    2,581
    Thanks
    13
    Thanked 28 Times in 28 Posts

    Default

    Because that's ftp it doesn't allow preview options, but normally it lets you preview your code with a button in the corner... Personally I don't have the time to download a different program or start using something else. It's just my own preference.
    - Mike

  10. #20
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    英国
    Posts
    11,878
    Thanks
    1
    Thanked 180 Times in 172 Posts
    Blog Entries
    2

    Default

    Well yes, but that preview is with IE.
    Twey | I understand English | 日本語が分かります | mi jimpe fi le jbobau | mi esperanton komprenas | je comprends franšais | entiendo espa˝ol | t˘i Ýt hiểu tiếng Việt | ich verstehe ein bisschen Deutsch | beware XHTML | common coding mistakes | tutorials | various stuff | argh PHP!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •