Results 1 to 6 of 6

Thread: Help with adding more pictures

  1. #1
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Help with adding more pictures

    Script: DD: Preloaded Slide Show Script
    http://www.dynamicdrive.com/dynamici...eloadslide.htm

    Hello, this is my first time in the forum.

    I am using this script, but the demo is set to 3 images. If I add more, they all play out fine until the end when it then tries to find another image after the last one. This causes the show to jam. I don't know if I am to change a setting somewhere to make it work with more photos.

    Any help is appreciated

    daniel

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi Daniel,

    Please post a link to your troubled website, or post your code (please wrap it with [code] and [/code])

    cr3ative
    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    http://gdnp.com.au/lmc/shows/slide/slideshow.htm

    This is my site.

    The area where I am having trouble is this:

    <code>
    // PUT THE URL'S OF YOUR IMAGES INTO THIS ARRAY...
    var Slides = new Array('images/Photo 1.jpg','images/Photo 2.jpg','images/Photo 3.jpg','images/Photo 4.jpg','images/Photo 5.jpg','images/Photo 6.jpg','images/Photo 7.jpg');
    </code>

    Originally the demo had 3 images in it which works fine if I just have 3, but I have added more, and now it does not work fine.

    Thanks.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Brighton
    Posts
    1,563
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Works OK for me, but Photo 7.jpg does not exist - you need to re-upload that file.

    cr3ative
    A retired member, drop me a line through my site if you'd like to find me!
    cr3ative media | read the stickies

  5. #5
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Ii just tried this script with 7 images and it worked fine. I also noticed that the naming convention for your images in the var Slides array has a gap between 'photo' and its number.

    It may have nothing do with why some images are not working but still...

    You can check the page I did at:
    http://sleazerama.com/anton/move.html

  6. #6
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    3
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ok, thanks I did not check that

    and thanks for your prompt replies, I appreciate it.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •