Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: [DHTML] (Unobtrusive)Insert in HTML textareas.

  1. #1
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    971
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default [DHTML] (Unobtrusive)Insert in HTML textareas.

    1) CODE TITLE: Insert in HTML textareas

    2) AUTHOR NAME/NOTES: Has some problems with the <tab> key

    3) DESCRIPTION: It enables one to use the insert key(lacking in plain textareas)

    4) DEMO: http://captninsano.tripod.com/insertextarea.html

    4.1) UPDATED DEMO URL: http://shachi.eparliament.org/insertextarea.html

    5) URL TO CODE:
    Last edited by shachi; 12-21-2006 at 02:43 PM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    12,164
    Thanks
    265
    Thanked 690 Times in 678 Posts

    Default

    Cool coding, I suppose.
    But I hate the insert key
    Daniel - Freelance Web Design | <?php?> | <html>| espa˝ol | Deutsch | italiano | portuguŕs | catalÓ | un peu de franšais | some knowledge of several other languages: I can sometimes help translate here on DD | Linguistics Forum

  3. #3
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,140
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    You've got to ditch Lycos as your host The popups are killing me.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    971
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    ddadmin: Yeah, I hate that too, that's why I use adblock plus. What shall I use then?(Instead of lycos)

    drj33: Thanks.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Other Side of My Monitor
    Posts
    3,494
    Thanks
    5
    Thanked 105 Times in 104 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    What does the insert key do anyway? 10 or so years I have had a keyboard near me and I think I have pressed it once. That once was an accident as well. ROTF.

    If your not using php, you can try geocities freehosting.

    If you want ad free for cheap you can try site5.com or search ebay.
    {CWoT - Riddle } {Freelance Copywriter} {Learn to Write}
    Follow Me on Twitter: @InkingHubris
    PHP Code:
    $result mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
    echo 
    $result

  6. #6
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    971
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    BLiZZaRD: The insert key simply replaces the character which lies after the cursor position.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Other Side of My Monitor
    Posts
    3,494
    Thanks
    5
    Thanked 105 Times in 104 Posts
    Blog Entries
    1

    Default

    OHHH the over-write, instead of adding-to.. gotcha!
    {CWoT - Riddle } {Freelance Copywriter} {Learn to Write}
    Follow Me on Twitter: @InkingHubris
    PHP Code:
    $result mysql_query("SELECT finger FROM hand WHERE id=3");
    echo 
    $result

  8. #8
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    10,140
    Thanks
    3
    Thanked 1,008 Times in 993 Posts
    Blog Entries
    16

    Default

    Regarding free hosting, I would consider free blog hosts, which is where the quality ones are right now it seems. You can try searching Google, though the most well known is http://www.blogger.com/ I think Wordpress also offers free blog hosting.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    971
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    BLiZZaRD: Yep, you can see an online demo here: http://captninsano.tripod.com/insertextarea.html

    ddadmin: Thanks. By the way does this work on all browsers?(not tested yet)

  10. #10
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    12,164
    Thanks
    265
    Thanked 690 Times in 678 Posts

    Default

    Mozilla, yes. I can test safari later if needed. (and IE, but surely someone has done that)

    My question-- does this relate to the actual setting of the insert key, or is it based on pressing it while in the box. If it's based on pressing while in the box, then that could be the opposite of the actual setting, like in Word, so you'd go back and forth and it would be split. Just a random though. Likely a rare issue to be a problem.
    Daniel - Freelance Web Design | <?php?> | <html>| espa˝ol | Deutsch | italiano | portuguŕs | catalÓ | un peu de franšais | some knowledge of several other languages: I can sometimes help translate here on DD | Linguistics Forum

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •