Results 1 to 6 of 6

Thread: Dynamic Ajax Content (Works in FF but not IE)

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Dynamic Ajax Content (Works in FF but not IE)

    1) Script Title:
    Dynamic Ajax Content
    2) Script URL (on DD):
    http://www.dynamicdrive.com/dynamici...jaxcontent.htm
    3) Describe problem:
    Hi everyone,

    I am installing this script for my client's website. What happen is, the script works flawless on firefox but doesn't work at all in IE. Is there anything I should be aware of?

    Specific Page: http://www.theredhouse.ca/index.php?...d=26&Itemid=38

    IF this is an unsolvable issue, is there any other scripts that can replace this?
    Thanks a ton in advance!
    Chris
    Last edited by cy88; 11-22-2006 at 08:43 AM.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    9,902
    Thanks
    3
    Thanked 967 Times in 955 Posts
    Blog Entries
    15

    Default

    There is a lot going on in terms of other scripts on the same page most likely conflicting with this one, or contain error in themselves that's halting the rest of JavaScript execution in IE. Try to confirm this by creating a very simple blank page with just this script plus the necessary HTML for it, and see if that works in IE. If so, you know the problem is due to something on your current page.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Hi, thanks for the advice.

    Did that here: http://www.theredhouse.ca/test.html

    When click on buttons, nothing shows in IE but all showed in FF.

    Any clue?

    Thanks!
    Chris

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Just want to add that it doesn't work either on Safari on Mac

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Anyone?

  6. #6
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    9,902
    Thanks
    3
    Thanked 967 Times in 955 Posts
    Blog Entries
    15

    Default

    Sorry for the delay, lost track of this thread. Anyhow, I just tested the example page you gave, and it does work in IE, at least in the two browsers I tested it in (IE7 and IE5.5). What version of IE are you having trouble with?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •