Results 1 to 3 of 3

Thread: Conveyer Belt Slideshow Script

  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Unhappy Conveyer Belt Slideshow Script

    Hello,

    I am using the DynamicDrive "Conveyer Belt Slideshow Script" for a website I am designing using FrontPage 2000. Basically, my website will have a shared top border which will contain a logo and the conveyer belt image slideshow. I know very well how to implement it from reading the instructions, but when I try to set it up so that when the user clicks on a slideshow image, a new window pops up with the larger JPEG file. This works normally, when I manually put the slideshow on just one page. However, when I make it part of the shared border, the hyperlinking effect does not work.

    Can anyone tell me what I can do to remedy this problem? Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Little Falls, Roodepoort, South Africa
    Posts
    421
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Try placing in a table with two cells. Place you logo in one cell and the script in the other, Then position the table in the required place.
    Very Best Rgds, Simonf :cool:
    __________________________________
    My Site | E-Mail Me

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks, that definitely did the trick!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •