Advanced Search

Results 1 to 3 of 3

Thread: Flex-Slide Show Images Won't Show

  1. #1
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Flex-Slide Show Images Won't Show

    1) Script Title: Flexi-Slide Show

    2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamici...flexislide.htm

    3) Describe problem: Yesterday I hosted a bunch of photos on Angelfire. I put several of them in the flexi-slide on my other site. They were working fine for an hour or so. Now it's just the little x boxes where the photo's should be. They're still changing ok but the images don't show. If I go to Angelfire and open the image to view it, it will cause the image to show for a few minutes on the other site but then it goes away. What can cause this? Any help would be appreciated. I worked for a long time on this.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Canada
    Posts
    2,581
    Thanks
    13
    Thanked 28 Times in 28 Posts

    Default

    It would greatly help if you posted a URL, or script with the problem on it.
    - Mike

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Header

    Thanks. I figure out that it has to be something in that particular site because it's working elsewhere. But I can't ever get the Flexislide to work in my header so it will appear at the top of the page. I have no problem in the footer but when I can get it to work in the header at all it jumps and causes a lot of problems. Is there a fix for that?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •