Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 101 to 110 of 133

Thread: [DHTML] Form Dependency Manager

  1. #101
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    601
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    What is the script supposed to do ? I am sorry but when i had a look at it I did not understand it's purpose

  2. #102
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    12,162
    Thanks
    263
    Thanked 690 Times in 678 Posts

    Default

    I haven't looked at it too closely, but it's a manager to control which elements of a form are required, like a checkbox that must be checked to agree to the TOS, for example.
    Daniel - Freelance Web Design | <?php?> | <html>| espa˝ol | Deutsch | italiano | portuguŕs | catalÓ | un peu de franšais | some knowledge of several other languages: I can sometimes help translate here on DD | Linguistics Forum

  3. #103
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Twey. Thanks for solving my first problem.
    Any answer on the second query about hiding complete table rows? And this time I have re-read the instructions and searched all Forum pages.

  4. #104
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    英国
    Posts
    11,878
    Thanks
    1
    Thanked 180 Times in 172 Posts
    Blog Entries
    2

    Default

    Use the answer I gave to chrisd84, but replace "div" with "tr".
    Twey | I understand English | 日本語が分かります | mi jimpe fi le jbobau | mi esperanton komprenas | je comprends franšais | entiendo espa˝ol | t˘i Ýt hiểu tiếng Việt | ich verstehe ein bisschen Deutsch | beware XHTML | common coding mistakes | tutorials | various stuff | argh PHP!

  5. #105
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I must be really dumb at this. I have replaced the lines as suggested and replaced "div" with "tr". It does not work and I get a script error. I have tried putting <label> in many different places around or in the <div> or <tr> and still nothing.
    What should I be doing?

  6. #106
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I tried making the revisions to the code so I could hide a table or a row but it is not working for me either. Here are links to the code. What am I doing wrong? I can get it to work without div tags. Wooley I tried hiding a row as well and it is not working. I actually need to hide a number of rows that is why I tried using the div tag but I just tried making the adjustment to the <tr> tag but that did not work either. I am also feeling pretty dumb.

    http://d1890571.user21.savvysitesinc.com/test.html

    http://d1890571.user21.savvysitesinc...FormManager.js

    Thanks for your help.
    Last edited by nburkha1; 03-27-2007 at 01:35 PM.

  7. #107
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Smile works fine with single controls but when u have a form control in loop it wont work

    hey Twey,

    very nice script.


    but i am stuck with this lill problem, if it can be fixed....

    i have a form made inside a php, it have combo box/ menu

    which is duplicated with the help of php cause its pulling data from DB

    the name of combo is prop[] and getting duplicated over

    but every duplicated drop down have different values but same name like prop[].


    i am stuck how can i tell it to DEPEND on which combo


    here look at the page

    http://absolutedge.com.pk/bellomonil...php?id_prd=143

    i just want to remove that text area, i just want if the client selects

    1strand = one textbox appears
    2strand = two textbox appears
    3strand = three textbox appears

    thanks in advance

    Tamuir

  8. #108
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Any more thoughts yet on the posts of last week from me and nburkha1 about hiding rows/divs?

  9. #109
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bavaria Germany
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Same Table Problem

    So I have also the same problem to hide table and rows i just write here to be notifyed if there is an solution.

    And i want to use this oportunity to say - This is a gret work!

    thank you

    Greatz: Andy

  10. #110
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    I am also having this issue. Everything works fine until you want to add the DIV code.

    I am looking to sub out 2 visual looks for a price field. If the user selects one option I want it to say $[field] [?] and the other option would show from$[field] - to $[field] [?].

    [?] = my help popup

    So, I need to be able to hide text, a field(s) and other javascript. Using a DIV would be great!

    Has anyone gotten this to work? or are we just working on something that is hopeless?

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •