PDA

View Full Version : Lightbox hanging on my remote



ckleiman
05-29-2006, 06:56 PM
Have lightbox working fine on my local, however, it hangs when uploaded to my remote. Here's a link;

http://vityusa.com/Mambo2/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=36

press onto the small image in upper right and the script hangs.

I've notified my ISP and he suggested asking in the forum, as well.

Help? :confused:

Twey
05-29-2006, 07:36 PM
Your remote? Just what are you trying to do here? :confused:

jscheuer1
05-29-2006, 08:10 PM
Remote, you mean on the server, right? In any case, the image is not loading and probably is not there. The source code for your page lists it as:


images/Tac12TNew.jpg?PHPSESSID=394c82a27cc4b96d74aa8b92274192f0

It probably should be just:


images/Tac12TNew.jpg

In either case, if I enter either of those into the address bar (prefixed by the base address of the page), I get the home page. This is probably (99% chance) the server's way of dealing with a '404 file not found' error. Images used by the script must be on the server in the location indicated and with the exact path and filename (spelling and upper/lower case matters) as written in the code.

ckleiman
05-29-2006, 08:33 PM
If you see the source code showing the image URL as;

images/Tac12TNew.jpg?PHPSESSID=394c82a27cc4b96d74aa8b92274192f0

then that must be the problem. My source code shows the code as images/Tac12TNew.jpg

If it's adding the phpsessid then it's no wonder it can't find. I wonder why it's doing that?

jscheuer1
05-29-2006, 09:01 PM
It can't find:

http://vityusa.com/Mambo2/images/Tac12TNew.jpg

either. Copy and paste the above address into your browser's address bar and hit enter. Either it is not there or the server isn't prepared (permissions are not set) to show individual pictures unless first cached (usually from a page on the server). Most likely, it is not there.

Twey
05-29-2006, 09:04 PM
If it's adding the phpsessid then it's no wonder it can't find.Makes no difference.
This is probably (99% chance) the server's way of dealing with a '404 file not found' error.You should have a look at that, too. That's not the correct way to deal with 404s, and may have unexpected effects.

ckleiman
05-29-2006, 09:28 PM
It can't find:

http://vityusa.com/Mambo2/images/Tac12TNew.jpg

either. Copy and paste the above address into your browser's address bar and hit enter. Either it is not there or the server isn't prepared (permissions are not set) to show individual pictures unless first cached (usually from a page on the server). Most likely, it is not there.

The picture is there. I've already double-checked. I've just restored back to my original. In the meantime I ran the script successfully on my home page just now so maybe your theory about permissions is valid. I'll check with the ISP.

jscheuer1
05-29-2006, 09:35 PM
Triple check, click on this link:

http://vityusa.com/Mambo2/images/Tac12TNew.jpg

ckleiman
05-30-2006, 04:24 AM
Triple check, click on this link:

http://vityusa.com/Mambo2/images/Tac12TNew.jpg

You solved my problem! :) I just double checked and my file is Tac12Tnew.jpg

Whew, you really have to be careful about case sensitivity, I guess. Many thanks for getting me on track!