PDA

View Full Version : Adding form in DD slide in menu



emanuelle
05-09-2006, 08:54 AM
I have a ready made form that I want to add to my slide in menu.
Is it possible? Can Anyone help me pls.

Attached the slide in menu (ZIP)

here's the form
<form id="myForm">
<div id="content" style="width:200px; background-color:#808080;">
<input type="checkbox" value="" onclick="toggleDiv('lyr1','content')">
<span id="message">click to show</span>
</div>
<div id="lyr1" style="visibility:hidden;">Hello Emanuelle!</div>

<div id="content" style="width:200px; background-color:#808080;">
<input type="checkbox" value="" onclick="toggleDiv('lyr2','content')">
<span id="message">click to show</span>
</div>
<div id="lyr2" style="visibility:hidden;">Hello Emanuelle!</div>
</form>

jscheuer1
05-09-2006, 05:49 PM
There will be an error when checking the checkboxes without the toggleDiv() function available to the page. Then, layout problems will probably arise when the checkboxes are activated. These cannot be fixed until it is seen exactly what toggleDiv() does to the layout. You probably need to adjust the widths of the elements or of parts of the menu to get things to fit/look better. This will get it into the menu:


. . .
sitems[9]=["User System Information", "http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex9/"]
sitems[10]=["Other", "http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex11/"]
sitems[11]=["<form id=\"myForm\">\
<div id=\"content\" style=\"width:200px; background-color:#808080;\">\
<input type=\"checkbox\" value=\"\" onclick=\"toggleDiv('lyr1','content')\">\
<span id=\"message\">click to show</span>\
</div>\
<div id=\"lyr1\" style=\"visibility:hidden;\">Hello Emanuelle!</div>\
\
<div id=\"content\" style=\"width:200px; background-color:#808080;\">\
<input type=\"checkbox\" value=\"\" onclick=\"toggleDiv('lyr2','content')\">\
<span id=\"message\">click to show</span>\
</div>\
<div id=\"lyr2\" style=\"visibility:hidden;\">Hello Emanuelle!</div>\
</form>", ""]

//If you want the links to load in another frame/window, specify name of target (ie: target="_new")
var target=""

/////////////////////////////////////////////////////////

if (ie4||ns4||ns6){
. . .

emanuelle
05-09-2006, 06:42 PM
Thank you...