PDA

View Full Version : Dynamic Menu almost correct



straygrey
04-30-2006, 11:53 AM
I must have done something wrong as my 1st attempt, see www.haccpsa.co.za, at using your dynamic menu fails in that the last word, namely Contacts, is not the same font size as the rest.
Everything else works perfectly, thank you.
Please tell me what I have done wrong.

jscheuer1
05-01-2006, 08:07 AM
Looks fine to me. Did you fix it already?

straygrey
05-01-2006, 10:09 AM
I did not know enough about CSS to pick up my error. I was attempting to set the font size in both html as well as the included CSS file.