PDA

View Full Version : lightbox2 help



CULLEN
04-06-2006, 08:05 PM
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex4/lightbox2/index.htm

hello,
looking for a little help w/ this, i'm working on a site that has several galleries of images, i was using version1 of the lightbox viewer w/ no problem before but when i saw the revised version, i had to try it. so i've set it up(pretty much the same as the last version) but i can't seem to get it to run the script, the links i create w/ the "lightbox" rel just open in a new window. i'm including a link below to the "live" working file for the page, any help would be much appreciated.

also i wondering if it would be possible w/ this script to have multiple image grouped to 1 link....i'd like to be able to have 1thmbnail or text link that reprosents an entire group of images

http://www.cbdigitaldesign.com/ew/samples.html

Thanks for the help

jscheuer1
04-06-2006, 08:19 PM
Looks like it is having trouble finding the images.

ddadmin
04-06-2006, 09:15 PM
There also seems to be a script error on your page "Can't execute code from feed script" that possibily is throwing off the Lightbox script as well.

CULLEN
04-09-2006, 09:25 PM
I'm still having some trouble with this one, it seems i posted the link to an old working file previously, not the one i was currently working on....i went all the way back to square one w/ this guy in an attempt to figure out where my issue was, i've created a blank HTML page w/ nothing but a simple table,the lightbox script and one thumbnail/full size image combination, however while my thumbnail link works it's still just opening the larger image in a new window. once again any help would be greatly appreciated. heres the link to the viewertest

http://www.ewscreenprint.com/viewertest.html

jscheuer1
04-09-2006, 09:40 PM
None of your scripts or style are on the server in the location indicated in your source code.

CULLEN
04-12-2006, 06:26 AM
yep that seems to have been the case
stupid mistake, thanxfor the help