PDA

View Full Version : new Yahoo home page dynamic TABS.. how'd they do it?



dubstylee
04-04-2006, 01:36 AM
He everyone

I am a pretty much able to figure my way thru things like this, but I am looking for a better solution to creating my tabbed browsing content blocks. Here is an example of what I am doing. (notice the tabbed "search" categories in the middle.. i used the tabbed script from DD.)
http://www.capecodonline.com/oncape

So i have the tabbed content working.. however i am having odd issues in Firefox... sacing issues i cant figure out. when i pull the content tables in the dynamic layers out of the <div> tag they show up fine... anyhow.. .getting back to my question

I want a better way of doing these, and well, make em look prettier and more professional.

Today i just noticed Yahoo launched their new homepage. I like it. I like the tabbed content blocks they have. Pretty slick. Well i wanan do something very similar to this. Ideally a program that creates tabbed dynamic content layers like yahoo does. That would make my work life so much easier. I just dont have the time to sit and fiddle with code when i wannna regurgitate these tabbed layers.

so anyone... help? any appz that stramline this process. Or any better tutorial, or better scipt that would help reach a result like yahoo does, and is cross browser freindly??

dubstylee
04-04-2006, 02:42 PM
anyone????


it looks like yahoo removed their new homepage and reverted to the old one.. they must have jsut been testing a new design. It was really slick

anyhow... any good free CSS editors out there?

ddadmin
04-05-2006, 06:56 AM
Well I haven't seen the new design, though for the current Yahoo design, the closest script on DD to mimic the tabs would be: http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/tabcontent.htm

djr33
04-05-2006, 07:28 AM
Yahoo is randomly setting the new design for people. You only get it once in a while. Or so I've heard. (And seen.)

Guillaumeb
05-17-2006, 11:53 PM
are you talking about the personal assistant tabs, because i'd be interested as well

T-B0N3
05-18-2006, 07:08 AM
I see the new design everyday now :)

ddadmin
05-18-2006, 07:22 AM
There's a link on the old Yahoo homepage now that lets you switch to the new beta interface for good. I like it, lots of ajax stuff, like ajax tabs for loading news dynamically.

Speaking of which, the next script added to DD will be an Ajax tabs script, so stay tuned. :)

andybezara
05-18-2006, 12:47 PM
Hello Everybody

Can I add 2 or more Tab Content Script (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/tabcontent.htm) on the same page?

I am using one in my home page, but I want to include two or more scripts.

Thanks a lot for your help

Andy