PDA

View Full Version : Need Help With Chorme Bar



stephanie
04-01-2006, 02:26 AM
Ok i got it all up the links and everything works but it just doens't drop down, i've looked through all my codes and i don't see it, i can link just from main bar but it just doens't make a drop down into the other link. :(

stephanie
04-01-2006, 03:06 AM
OK never mind i got it to work..

But now the problem is, when it drops down its in the middle of the page, and not at the bar, so its towards the end of the page and not to the top, i can't figure out why :mad:

ddadmin
04-01-2006, 03:28 AM
Please post a link to the page on your site that contains the problematic script so we can check it out.

stephanie
04-01-2006, 04:42 AM
Ok i'm sorry, never mind i finally got it, it was working on for so many hours, i was starting to get mad, but i finally was able to fix everything.