PDA

View Full Version : Form not submitting RTE field



Skinnybobb
03-29-2006, 08:45 AM
Right then,
Rich Text Editor (for Text fields)
http://www.dynamicdrive.com/dynamici...itor/index.htm

First off i'm using Frontpage (kill me now) as my editor along with notepad (ok just hurt me).

The following error occurs when I preview in FP
Line 190
Char 3
Access is denied

Thats not so important as I think its probably just FP having a hissy fit.

The real problem is that when the form is submitted the email produced does not contain the RTE field and its contents?!
Am I just coding it incorrectly or am I foolish in thinking I didn't need some server side script?

Here is my code


<form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--" onSubmit="return submitForm();">
<!--webbot bot="SaveResults" startspan
U-File="../_private/form_results.txt" S-Format="TEXT/CSV"
S-Label-Fields="TRUE" B-Reverse-Chronology="FALSE"
S-Email-Format="HTML/BR"
S-Email-Address="comp.supp@ilf.org.uk"
B-Email-Label-Fields="TRUE" S-Builtin-Fields
U-Confirmation-Url="Publish_confirmation.html" --><strong>[FrontPage Save Results Component]</strong><!--webbot
bot="SaveResults" endspan -->
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
function submitForm() {
//make sure hidden and iframe values are in sync before submitting form
updateRTE('rte1'); //use this when syncing only 1 rich text editor ("rtel" is name of editor)
//updateRTEs(); //uncomment and call this line instead if there are multiple rich text editors inside the form
alert("Submitted value: "+document.myform.rte1.value) //alert submitted value
return true; //Set to false to disable form submission, for easy debugging.
}

//Usage: initRTE(imagesPath, includesPath, cssFile)
initRTE("images/", "", "");
//-->
</script>

<p>&nbsp;</p>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
//Usage: writeRichText(fieldname, html, width, height, buttons, readOnly)
writeRichText('rte1', 'here's the "<em>preloaded</em> <b>content</b>"', 400, 200, true, false);
//-->
</script>


<p>&nbsp;</p>
<p><input type="submit" value="Submit" name="B1"><input type="reset" value="Reset" name="B2"></p>
</form>

djr33
03-29-2006, 08:56 AM
link gives me
Dynamic Drive site error.
Hmm.... meh.

Not sure, anyway.... sorry.

Skinnybobb
03-29-2006, 10:16 AM
Link to DD script

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex16/richtexteditor/index.htm