PDA

View Full Version : Need minor help with Text and Image Crawler v1.53



Writer
10-16-2018, 09:23 PM
This has been on my website for years and has worked (and is still working) perfectly.

3) Describe problem: I'm currently using numbers 0-23. But now I want to add more, and it won't let me. I copied the previous entries exactly using 24, but it crashes the whole scroll. Is there a limit to the entries?

Thanks so much.

molendijk
10-16-2018, 09:46 PM
Please give us a link to your website so that we can see what's the problem.

Writer
10-16-2018, 09:57 PM
This is the home page, but I undid all my attempts, so it's running perfectly now.

http://www.ralstonstorepublishing.com/index.html

Writer
10-16-2018, 10:03 PM
Adding these two lines is what messes it up:

leftrightslide[25]=‘<a href="https://amzn.to/2ClfhpV" target="_blank"><img src="Pictures/ChillCover-Scroll.jpg" border=1></a>'
leftrightslide[26]=‘<img src="Pictures/Gratitude.jpg" border=1></a>’

Writer
10-16-2018, 10:16 PM
I just noticed that it should be [24] and [25], but that didn't fix it either. :(

molendijk
10-17-2018, 10:11 AM
You're using wrong punctuation marks. Also, you have closing a-tags where there are no opening a-tags. This is wrong:
leftrightslide[24]=<a href="https://amzn.to/2ClfhpV" target="_blank"><img src="Pictures/ChillCover-Scroll.jpg" border=1></a>'
leftrightslide[25]=<img src="Pictures/Gratitude.jpg" border=1></a>
This is right:
leftrightslide[24]='<a href="https://amzn.to/2ClfhpV" target="_blank"><img src="Pictures/ChillCover-Scroll.jpg" border=1></a>'
leftrightslide[25]='<img src="Pictures/Gratitude.jpg" border=1>'

Writer
10-17-2018, 02:54 PM
Thank you, Arie! That fixed it. The weird thing is that the extra closing A-tags are on the rest of those pics and didn't crash it . . . only on the new one I added.

I appreciate you help very much.

Thanks,
Jerri

molendijk
10-17-2018, 03:32 PM
The weird thing is that the extra closing A-tags are on the rest of those pics and didn't crash it . . . only on the new one I added.
Although the presence of superfluous closing a-tags produces invalid code, it was not the cause of the crash. What caused the crash were wrong punctuation marks. At certain places you incorrectly put ‘ instead of '.

Writer
10-17-2018, 03:57 PM
Thank you, molendijk, for clarifying that. I was going to say on my monitor, they looked the same. But now that I know what to look for, I can see the difference.

Thanks!
Jerri