PDA

View Full Version : Responsive Hybrid Menu changes



hp98173
07-17-2017, 07:55 PM
1) Script Title: Responsive Hybrid Menu

2) Script URL (on DD): http://dynamicdrive.com/dynamicindex1/responsivehybridmenu/index.html

3) Describe problem:
I been trying to setup a sub menu within the submenu but it keeps failing pretty bad, is there any way allow another submenu or allow the menu to support 2 menu items per line

molendijk
07-19-2017, 10:16 AM
It's not possible with this menu since it only supports 2 levels.

molendijk
07-26-2017, 09:11 PM
That's not a coding error, it's intentional. Multi-level menus are not always the best choice, see this (https://www.usertesting.com/blog/2014/10/20/why-you-need-to-get-rid-of-your-multi-level-menu/).

Kuznec
08-02-2017, 07:09 PM
I'll even say more - multilevel menus are the way to failure among the audience, I state from personal observations.

molendijk
08-02-2017, 07:43 PM
I'll even say more - multilevel menus are the way to failure among the audience, I state from personal observations.
I even observed an increasing number of people visiting this site (http://www.wierdenland.nl) after having replaced my two-level menu with just links corresponding to the (sub-)items of the original menu. Apparently, people prefer visible page links to page links that are hidden under navigation buttons.

jscheuer1
08-02-2017, 10:19 PM
Let's not get carried away here. A well organized multi-level menu is ideal for some situations. But I think the thrust here is correct - the simpler the better from the visitor's perspective.