PDA

View Full Version : Drop-in content box v2.0 - Positive integers not working



nycguurl
01-25-2015, 11:14 PM
1) Script Title:
Drop-in content box v2.0

2) Script URL (on DD):
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/dropinbox.htm

3) Describe problem:
Hi. John updated this script for me about a year ago so that a video I had could start auto-playing, during my assigned delay, before it was dropped in. I am attaching the file, as it's a bit different than the original. At the time, I needed it to fall to the right of the screen, so negative integers were needed - that worked fine. But now I need it to come in on the left, but for some reason left/top positive numbers are not working. Can someone check it out and let me know?

Here is the code from my page, and I attached the .js file.

Head:


<script>
var dropinbox2=new dropincontentbox({
source:'#drop', //#id of DIV to show if defined inline
cssclass:'dropinbox dropinboxaltstyle drop-shadow lifted',
fx:'easeInExpo', //alternate drop animation keyword
pos:[50, 50], //custom position of drop in box
deferred:5, //show box 5 sec after page has loaded
onshow: function(){
var ie = /MSIE (\d+)/.exec(navigator.userAgent);
(!ie || ie && ie[1] > 8) && this.$contentbox.find('iframe').attr('src', 'http://www.youtube.com/embed/yLVSN9Q3toc?autoplay=1&rel=0&showinfo=0&autohide=1&wmode=transparent&bgcolor=black');
}
})
jQuery(function($){
var ie = /MSIE (\d+)/.exec(navigator.userAgent);
window.frames[0].location.href = ie && ie[1] < 9? 'http://www.youtube.com/embed/yLVSN9Q3toc?autoplay=1&rel=0&showinfo=0&autohide=1&wmode=transparent&bgcolor=black' : 'about:blank';
});
</script>



Body:


<div id="drop" style="background-color: transparent">
<iframe width="400" height="225" src="about:blank" frameborder="0" allowfullscreen allowTransparency="true" style="background-color:black;"></iframe>
</div>

jscheuer1
01-26-2015, 05:45 PM
As that was a proprietary update I provided for you, I've deleted the .js file. I've emailed you a fixed version of it. Check your email. I'm attaching a fixed version of the original Dynamic Drive version here (don't use this attached version). After you use the new script I've just emailed you, the page may need to be refreshed and/or the browser's cache may need to be emptied to see changes.


As I say, it turns out the current problem you were having was because the original Dynamic Drive version of the script had a bug. For anyone interested in that fix, I'm attaching it:

5583

Again that's just for the public - if they're interested. The modified version including the earlier customizations I added for you before should be in your personal email.

nycguurl
01-27-2015, 01:12 AM
Hi John. Thank you for the fix, Mr. Fix-it! I had emailed you, but thought maybe you were away or tied up in other projects, that's why I came on here seeing if anyone could assist. I am replying to your email with one other question about placement of items on my page. It's something I know you could tell me the answer to pretty immediately, but has taken me 2 weeks of pulling my hair out. Please answer as soon as you can. I will pay for the help if need be. Thank you!