PDA

View Full Version : Full Page Image slideshow



Mickyboy
05-13-2014, 07:28 PM
1) Script Title: :: Full Page Image slideshow

2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/fullpageslideshow/index.htm

3) Describe problem: Building a new site and have put this on the home page. Can't get it to work. Can someone have a look and tell me where I have gone wrong. www.moorbeds.co.uk

Mickyboy
05-21-2014, 01:24 AM
Please will someone have a look at this for me and see where I have gone wrong. It is doing my head in. It must work as it is on Dynamics website working OK. When I get it working I will be using different images.

FrickenTrevor
05-21-2014, 01:56 AM
One thing I noticed is the playlist.json hosted on your site, when I look at it I see


<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
</head>
<PRE>{
&quot;playlist&quot;: [
{
&quot;url&quot;: &quot;img0.jpg&quot;,
&quot;caption&quot;: &quot;A bird perching on a twig.&quot;
},
{
&quot;url&quot;: &quot;img1.jpg&quot;,
&quot;caption&quot;: &quot;Lions lounging on the grass.&quot;
},
{
&quot;url&quot;: &quot;img2.jpg&quot;,
&quot;caption&quot;: &quot;Seagulls gazing collectively.&quot;
},
{
&quot;url&quot;: &quot;img3.jpg&quot;,
&quot;caption&quot;: &quot;Snail on a table.&quot;
},
{
&quot;url&quot;: &quot;img4.jpg&quot;,
&quot;caption&quot;: &quot;A lone wolf looks on...&quot;
}
],</PRE>
<PRE> &quot;hold_time&quot;:2,
&quot;loops&quot;:2,
&quot;transition_time&quot;:1
}</PRE>


When it should be



{
"playlist": [
{
"url": "img0.jpg",
"caption": "A bird perching on a twig."
},
{
"url": "img1.jpg",
"caption": "Lions lounging on the grass."
},
{
"url": "img2.jpg",
"caption": "Seagulls gazing collectively."
},
{
"url": "img3.jpg",
"caption": "Snail on a table."
},
{
"url": "img4.jpg",
"caption": "A lone wolf looks on..."
}
],

"hold_time":2,
"loops":2,
"transition_time":1
}


Also the no right click script does not work on your site, as I can still right click. Even if its to prevent people from stealing your website code, there are more than one way besides right clicking. Besides if viewing if your source was disabled we would not be able to help unless you posted the code on here