PDA

View Full Version : Help with code



padders01
04-29-2014, 09:37 AM
I want to add another input box into my code when something is selected

On the jsfiddle below if you select "New Claim" extra boxes appear.

I need to add a further box if "Paper" is selected from the process drop down menu

Can anyone help me please?

Any help is massively appreciated

Thanks

http://jsfiddle.net/3KNnL/

jscheuer1
04-29-2014, 02:10 PM
Add the highlighted (two places):


<td class="title">Process:</td>
<td class="field"><select name="type" onchange="display(this,'Paper','dummy');">
<option value="Please select:">Please select:</option>
<option value="Real">Real</option>
<option value="Paper">Paper</option>
</select></td>
</tr>
<tbody id="Paper" style="display: none;">
<tr>
<td class="title"><div align="left">New Tariff Details:</div></td>
<td class="field">
<div align="left">
<input type="text" name="color" size="40" maxlength="50" />
</div></td>
</tr>
</tbody>
<tbody id="dummy" style="display: none;">
</tbody>
</table>

padders01
04-29-2014, 04:07 PM
That easy!

Thank you very much :)