PDA

View Full Version : "ERROR: Modal Windows script requires all files from "DHTML Window widget" in order t



drewayne
01-30-2014, 04:07 PM
1) Script Title:
dhtmlwindow.js
2) Script URL (on DD):

3) Describe problem:
Recently, when accessing the web application that uses the Modal window, a pop up is displayed immediately. The pop up states that "ERROR: Modal Windows script requires all files from "DHTML Window widget" in order to work!". Has anyone encoutered this issue in IE 8?

Thanks

jscheuer1
01-30-2014, 04:26 PM
.
Warning: Please include a link to the DD script(s) in question in your post. See this post (http://www.dynamicdrive.com/forums/showpost.php?p=7) for more information.
And please include a link to the page on your site that contains the problematic code so we can check it out.

If you mean this page:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex8/dhtmlwindow/dhtmlmodal.htm

It works fine in IE 8 here.

traq
01-30-2014, 04:47 PM
The pop up states that "ERROR: Modal Windows script requires all files from "DHTML Window widget" in order to work!"

Did you follow the error message's suggestion and make sure you have loaded all of the "DHTML Window Widget" files before trying to use them?

drewayne
01-31-2014, 07:44 PM
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex8/dhtmlwindow/dhtmlmodal.htm is the correct link. It has worked for me in IE 8 as well. Problem began happening when network envrionment changed.

drewayne
01-31-2014, 07:46 PM
I have linked to all javascript and css files needed. Issue just began after network envrionment changed from 32bit to 64bit.

jscheuer1
01-31-2014, 08:14 PM
Does the:

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex8/dhtmlwindow/dhtmlmodal.htm

demo page work for you in IE 8 or not?

If it does, then the problem is with your implementation and we need a link to your page to fix it.

If it doesn't, there's probably some problem with your browser.

drewayne
01-31-2014, 08:44 PM
The problem is that the issue is not repeatedly reproducible, it happens randomly. So it will work here in my development environment, but in production it randomly displays the pop up.

jscheuer1
02-01-2014, 02:12 AM
Is the problem only in IE 8?

If you want more help, please include a link to the page on your site that contains the problematic code so we can check it out.