PDA

View Full Version : Resolved Smooth Navigational Menu (v2.1) - ul li hover doesn't work



Li-Ann
12-30-2013, 12:53 PM
1) Script Title: Smooth Navigational Menu (v2.1) - ul li hover doesn't work
2) Script URL (on DD): http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddsmoothmenu.htm
3) Describe problem: the ul li bij hover doesn't work!

Currently I'm working on my school assignment.
I've used this vertical menu (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddsmoothmenu.htm). But the ul li doesn't work as it should be.
Who would like to help me with this problem?

See the test page: http://annimang.nl/galleryhausmannwerther/concept2/test2-versie3.html

Thank you very much in advance.
Gr Li-Ann

jscheuer1
12-30-2013, 04:32 PM
There has been extensive modification to the css files. I haven't been able to see exactly where this problem has crept in. But it looks like that if you add the !important keyword to the z-index value for the shadow, that will fix it (ddsmoothmenu.css around line #116, addition red):


/* ######### CSS for shadow added to sub menus ######### */
.ddshadow{
position: absolute;
left: 0;
top: 0;
width: 0;
height: 0;
background-color:#00F; /*#ccc;*/ /* generally should be just a little lighter than the box-shadow color for CSS3 capable browsers */
z-index:100 !important;
}

Li-Ann
12-30-2013, 08:04 PM
Hallo John,

Many thanks for your quickly reply & solution.
I've add the !important keyword to the z-index value for the shadow and it's works.

This thread is resolved!
Li-Ann