PDA

View Full Version : HTML Tables



buxmike
11-20-2013, 02:43 AM
hello,

Not sure what I am doing wrong, been on this for two days and just cant figure our whats going on.

For whatever reason, two images in my table are showing way right, ( Not in table ) ?

b4.png

bshop.png

Anyone have an idea what I am doing wrong?


<table border="1">
<tr>
<th><img src="http://sitename.com/b2.png"></th>
</tr>
<tr>
<td><img src="http://sitename.com/b3.png"></td>
<td><img src="http://sitename.com/b4.png"></td>
</tr>
<tr>
<td><img src="http://sitename.com/b5.png"></td>
<td><img src="http://sitename.com/bshop.png"></td>
</tr>
<tr>
<th> <img src="http://sitename.com/b7.png"> </th>
</tr>
</table>


Thank you in advance.

traq
11-20-2013, 03:41 AM
Which two images? All six images seem to display as expected (http://jsfiddle.net/2RRxX/)—no images are positioned outside the table. Is this the actual code you are working with? can you recreate the problem for us (on a live page, or using a service like jsfiddle (http://jsfiddle.com))?

buxmike
11-20-2013, 03:45 AM
Sorry yes, wasent sure if I could display the url here.

http://yesmaine.org (http://yesmaine.org/)

Looks different via IE and Chrome.

buxmike
11-20-2013, 05:09 AM
Also, found a test area, and it is giving me the same issue:

http://www.draac.com/htmltester.html


<table border="1">
<tr>
<th><img src="http://connectin420.com/b2.png"></th>
</tr>
<tr>
<td><img src="http://connectin420.com/b3.png"></td>
<td><img src="http://connectin420.com/b4.png"></td>
</tr>
<tr>
<td><img src="http://connectin420.com/b5.png"></td>
<td><img src="http://connectin420.com/bshop.png"></td>
</tr>
<tr>
<th> <img src="http://connectin420.com/b7.png"> </th>
</tr>
</table>

coothead
11-20-2013, 08:34 AM
Hi there buxmike,


it appears that there is a problem with your code and your images. :eek:

The images did not fit as their dimensions were slightly out.
Also their background colours differed.

You will find the corrected code and images within the attachment. ;)



coothead

buxmike
11-20-2013, 08:11 PM
it seems I cannot use head and style coding in a word press text widget.

The images should be ok, I replaced the images with a simple xx and still had the same results.

coothead
11-20-2013, 08:42 PM
Hi there buxmike,


I would suggest that you use the images that I corrected in Photoshop. ;)
The ones that you are using have a variety of background colors, besides
the wrong dimensions. :eek:

Check out the attachment which removes the CSS from the head section.



coothead