PDA

View Full Version : Conveyor BElt in IE6



interfx
02-05-2006, 02:10 PM
Script: Conveyor belt Slideshow
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/index.html

Please let me know if others are having this type of effect with this script...

http://www.brassreview.com - Half Way down, called Brand Focus

It works, but then blanks out in IE6 as it scrolls by to the first image... Not smooth at all... Any ideas?


Any ideas out there?

Twey
02-05-2006, 04:10 PM
I think it's just a memory thing resource-availability problem, or perhaps a memory-saving feature by IE.

jscheuer1
02-05-2006, 09:06 PM
I have worked with this script for a year or so, off and on, in response to questions in these forums about it. My primary browser for testing is IE6. I have never seen what you describe and certainly never on the demo page of this script. At least I don't think so. What do you mean by 'blanks out'? I would take that to mean 'disappears completely'. Just to be sure we are both talking about the same conveyor belt script:

whatever

And if so, to see why yours is so messed up:

.

interfx
02-05-2006, 10:12 PM
Added information to first post... Watch it through, the first image is the Green Box looking one...

jscheuer1
02-05-2006, 10:51 PM
I see what you mean, that has something to do with the layout (HTML markup surrounding the script) most likely, could be something else. I'll have a more detailed look and get back to you.

jscheuer1
02-06-2006, 06:02 AM
Yeppers! It is the layout. Just before the script, you have:


<td bgcolor="#FFFFFF" align="center">

Change that to:


<td bgcolor="#FFFFFF">

and it will take care of the problem without changing anything else about the page in IE or other browsers. At least not that I could see. Putting this script in an aligned center element in IE makes it think that everything begins and ends at the center, which is just what was happening.

interfx
02-09-2006, 06:50 PM
That was it... Works great now!