PDA

View Full Version : JS not loading for guest but load for members?



chas
07-16-2013, 07:05 PM
JS not loading for guest but load for members? DOes anyone know which it is?
When u log in the slider works, but as guest the images are just listed vertically!!!


Grrrrrr, client isnt happy LOL


http://kangaroocourtaustralia.tk/

I have been pulling my hair out and cannot track it down....

letom
07-16-2013, 07:15 PM
You are facing this problem in all browsers ? I think you are not using any good frame works here, I recommend you to go with jQuery (http://jquery.com)

chas
07-16-2013, 07:17 PM
no when u log in as a member the sliders works.....when u log out as guest the JS isnt loaded....but I cannot trak it down so i need to find the JS missing and add it in manually.

chas
07-16-2013, 07:19 PM
Test account Dynamic : Dynamic

letom
07-16-2013, 07:21 PM
what is the user name and password of the member ?
You are using any JavaScript frameworks OR not ?

chas
07-16-2013, 07:24 PM
its seems there are a mess of prototype, Jquery and independents ;)

login- Dynamic : Dynamic

chas
07-16-2013, 07:46 PM
any luck?

Dynamic : Dynamic

letom
07-16-2013, 08:00 PM
I don't know how you are using another framework with jquery, and i can't find any slider in both sections,
but i recommend you an easy step http://jqueryui.com/slider .

Here you can load the content as follows according to adjusting slider values.
When slider is at range between 80 and 100 the image will display in layer #content


if (value >= 80 && value <= 100):
$('#content').html('Please Wait Iam Loading ...').load('mysite.com/login #imageid');

molendijk
07-16-2013, 08:09 PM
Your page is loaded in an iframe, which is a separate window.
Does the iframed page contain the js?

chas
07-17-2013, 03:37 PM
hi thanks for replying, the tempate system is pulling from various files, but it seems to work for when a user logs in but not when arriving as guests!