PDA

View Full Version : Featured Content Glider won't start a new video on iphone



chrismyrs
03-29-2013, 07:51 PM
1) Script Title: Featured Content Glider

2) Script URL (on DD):http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/contentglider_suppliment4.htm

tinyurl so not have to type all that in the iphone: http://tinyurl.com/bmta2a3

3) Describe problem: Featured Content Glider won't start a new video on iphone. whether the youtube api is there or not (with the end of the javascript initializing the glider commented out) - you can do that url on the iphone and when you attempt to start the next example video, the iphone's native video player is still loaded with a prior video. if you play a video, and then hit another 'thumb' or link to the next video, the video looks like its there in the content section, but, when you play it, the prior video is still there and it won't 'unload' or there isn't another instance of the "native video player" or something.

i really have looked and looked, googling and googling and i can't find out why this is happening. is it something in the script itself or is there html used which doesn't 'kick in' another player? Thanks...

checked out safari and its ok on a mac. works on the other browsers as long as not on the iphone at least.

jscheuer1
04-04-2013, 08:07 AM
This may or may not apply here -

Mobile devices will not auto play video or audio. So, in order to start an audio or video feature on iPhone, the user must hit the play button.

ddadmin
04-04-2013, 08:08 PM
I see the problem with the same video being played even after the user switches to another slide's video on my iPod Touch. Try the below modified .js file, which completely hides the previous slide (instead of just overlap it) when showing the current to see if that addresses the issue.