PDA

View Full Version : Image w/description tooltip not working.



sndcase
01-25-2013, 12:46 AM
Hi I have made a landing page using the tooltip and it worked fine in the live view and it works fine another working server but when I try to load it on the live server the tooltips aren't working. Here are links to the two versions. I really don't understand why it works on one server and not the other. Any help would be greatly appreciated!

http://www.evoba.net/clnts/canidae/test/index-one.html?zipcode=80014
http://www.canidae.com/offers/index-one.html?zipcode=80014

this text is in the head just before the closing head tag and after any style tags.


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="ddimgtooltip.css" />
<script type="text/javascript" src="ddimgtooltip1.js">

/***********************************************
* Image w/ description tooltip v2.0- (c) Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ for this script and 100s more
***********************************************/

</script>
<script type="text/javascript" src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"></script>

jscheuer1
01-25-2013, 03:22 AM
Somehow some garbage characters have crept into the canidae.com/offers/ddimgtooltip.css file. I think it might be an encoding issue. If not, simply uploading a fresh copy of the file should solve it. If so, you would need to somehow change the encoding on the file, either how it's saved, and/or how it's served.

I have an idea. Grab this version (right click and 'Save As'):

4898

Upload it to the canidae.com/offers/ folder directly via ftp.