PDA

View Full Version : Dynamic Scroller



Fyrmn472
01-22-2006, 11:55 AM
I recently downloaded the dynamic scroller script and I'm using it on my gaming website to show available servers. The website is http://www.addictedtodod.com/. I placed one on the left and you'll see it's working fine. Although I tried to place the same script on the right side and I receive an error. Is there any way I can place that script on the same page in 2 different locations without receiving an error?

Thanks in advance...

Twey
01-22-2006, 12:39 PM
BOILING OIL!!!!!!1111eleven

Fyrmn472
01-22-2006, 12:53 PM
Well that blows...Thanks anyway...:(

Twey
01-22-2006, 01:06 PM
Did you read the tutorial? :)