PDA

View Full Version : Drop down without JavaScript



lantiqo
12-11-2012, 12:06 PM
I want this dropdown: http://freshdesignweb.com/demo/2012/09/drop-down-responsive-menu/ to work without JavaScript enabled in your browser. What does not work without JavaScript is submenus do not want to be seen. I want to either be able to click on the "Portfolio" or "Blog" to see the submenus or that it just works without JavaScript.

ajfmrf
12-11-2012, 06:39 PM
That menu requires CSS/jQuery to work.Without the jquery (javascript) it won't work as is.

There are menus that do not use javascript,is that what you want basicly?

Or just that one which you provided the link to?

mburt
12-11-2012, 10:42 PM
That menu in particular needs javascript to work. But remember Google is your friend.

http://line25.com/tutorials/how-to-create-a-pure-css-dropdown-menu