PDA

View Full Version : Dock Content script for I.E. only (supposedly)



ultramagna
11-14-2004, 10:06 PM
I really like this script but I am using Mozilla Firefox 1.0. - NOT I.E. I did test it in I.E., and it works great.

Anybody know of a hack or trick or whatever to get this script to work from within the newest firefox version? Maybe an explanation on WHY it doesn't work in firefox since firefox does support MOST java apps.

thanks.

ddadmin
11-16-2004, 04:31 AM
.

There was a bug in Firefox/ NS at the time of creating this script that forced us to make it IE only. I'm not sure if the same bug still exists in Firefox 1.0, though I'll give it a try in the next few days. If not, then the script will be updated to include these browsers.

ultramagna
11-16-2004, 05:01 PM
Thanks!!!

ultramagna
11-19-2004, 12:45 AM
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/staticmenu.htm

Maybe i can use the Floating Menu Script instead only if I can use an IMAGE and have it appear on the RIGHT side. thanks for any help.

ddadmin
11-22-2004, 11:50 PM
Floating Iframe is probably a better choice, since it already supports aligning of itself to the right of the page: http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex17/floatiframe.htm