PDA

View Full Version : Slanted Divider Menu



jazzyj05
08-25-2012, 05:21 PM
I need help to resolved my double quoted issue in Internet Explorer with the below Slanted Divider Menu scripts.

http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/ddlevelsmenu/generator.htm

I get one arrow in Firefox output and two arrows is Internet Explorer output. But when I first open website in IE it show one and website act like its reloading again and come with another arrow beside the one. I can attach images if I need too.

What do you think could have cause double quotes in Internet Explorer?

Thanx.

jscheuer1
08-25-2012, 07:20 PM
Please post a link to the page on your site that contains the problematic code so we can check it out.

jazzyj05
08-26-2012, 02:40 PM
Please post a link to the page on your site that contains the problematic code so we can check it out.

http://www.aikenglobal.com/newtest/ddlevelsfiles/ddlevelsmenu.js

Firefox Output Image
4702

IE Output
4703

jscheuer1
08-26-2012, 03:35 PM
I meant a link to the page, not the script. No matter, I found the page.

On the page move this:


<script type="text/javascript">
ddlevelsmenu.setup("ddtopmenubar", "topbar") //ddlevelsmenu.setup("mainmenuid", "topbar")
</script>

to here:


. . . gle.com/translate_a/element.js?cb=googleTranslateElementInit"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="ddlevelsfiles/ddlevelsmenu-base.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="ddlevelsfiles/ddlevelsmenu-topbar.css" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="ddlevelsfiles/ddlevelsmenu-sidebar.css" />
<script type="text/javascript" src="ddlevelsfiles/ddlevelsmenu.js">

/***********************************************
* All Levels Navigational Menu- (c) Dynamic Drive DHTML code library (http://www.dynamicdrive.com)
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Dynamic Drive at http://www.dynamicdrive.com/ for full source code
***********************************************/

</script>
<script type="text/javascript">
ddlevelsmenu.setup("ddtopmenubar", "topbar") //ddlevelsmenu.setup("mainmenuid", "topbar")
</script>

<script type="text/javascript" src="jquery.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="ddaccordion.js">

/***********************************************
* Accordion Content script- (c) Dynam . . .

I know it's not what the script instructions say to do, and I'm not even sure exactly why it works, but it does.

The problem is some kind of interference/conflict with the addthis script. By placing the menu setup before that both scripts appear to work normally.

The browser cache may need to be cleared and/or the page refreshed to see changes.

jazzyj05
08-26-2012, 06:53 PM
Thank you so much. That work!!! I figure that was the problem from the beginning with that addthis script. Because when I remove the addthis script before I was working.


Thank you! Thank you! Thank you!